Τρόποι Πληρωμής

Το Dixtysports..gr υποστηρίζει τις παρακάτω μεθόδους πληρωμής.

  • Πιστωτική, χρεωστική, ή προπληρωμένη κάρτα: Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha  e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.
  • Masterpass: Το Masterpass είναι η νέα διεθνής δυνατότητα ηλεκτρονικών πληρωµών µε την χρήση ψηφιακού πορτοφολιού, την οποία πρώτη η Alpha Bank εισήγαγε στην ελληνική αγορά, προσφέροντας στις συνεργαζόµενες επιχειρήσεις ακόµη περισσότερη ταχύτητα ευκολία και ασφάλεια κατά την πραγµατοποίηση των συναλλαγών τους.
  • Αντικαταβολή: Πληρώνετε κατά την παράδοση της παραγγελίας σας. Υπάρχει χρέωση αντικαταβολής 2,00€
  • Πληρωμή στο κατάστημά μας: Αν επιλέξετε να παραλάβετε την παραγγελίας σας απο το κατάστημά μας, μπορείτε να πληρώσετε επί τόπου με μετρητά ή με κάρτα
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Εάν ο πελάτης επιλέξει να κάνει έμβασμα μέσω άλλης τράπεζας, οφείλει να καταβάλει τα έξοδα εμβάσματος που χρεώνει το τραπεζικό σύστημα. Στην περίπτωση αυτή παρουσιάζονται καθυστερήσεις, εναρμονισμένες με τους τραπεζικούς όρους, στην εμφάνιση του ποσού εξόφλησης στο λογαριασμό της εταιρείας μας και σε καμία περίπτωση η ευθύνη δε βαρύνει την εταιρεία. Η διαδικασία αποστολής της παραγγελίας σας ξεκινάει μόνο εφόσον πραγματοποιηθεί και εμφανιστεί η μεταφορά του ποσού εξόφλησης στον λογαριασμό μας.
Το Καλάθι σας